мартин димитров гласува юни 2024

Мартин Димитров: Винаги съм бил сред най-активните депутати и това ще продължи, като русенските теми ще бъдат важни за мен, заедно с националните

Народният представител от коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ Мартин Димитров посочи, че решението да стане депутат от София няма да попречи на това да защитава интересите на русенци.

„Благодаря за подкрепата в трудна ситуация на хиляди русенци. Работих с прекрасни и вдъхновяващи хора. Прекарах голяма част от кампанията по улиците на Русе и разговарях със стотици граждани за проблемите на града и областта. Решението да стана народен представител от София е на ръководството в новата ситуация след силния морален акт и напускането на НС от Христо Иванов“.

„На мен може да разчитате. Винаги съм бил сред най-активните депутати и това ще продължи, като русенските теми ще бъдат важни за мен, заедно с националните. По този начин печелите още един народен представител, който знае как се оказва публичен натиск над всяка власт за постигането на приоритети и придвижването на въпроси напред. Убеден съм, че дори тези наши избиратели, които прецениха да не гласуват на тези избори, ще видят кой действително защитава техните интереси и постига резултати.

По работата и отговорността ще ги познаете!“, заключи Мартин Димитров.

Сподели: