стая мебели

Маси за хранене с уникален дизайн: Няколко елегантни и стилни решения

Трапезарията е място за събиране, споделяне на живота и семейно хранене с домашно приготвени ястия. По същество то е центърът на всеки дом и затова трябва да бъде привлекателно, удобно и релаксиращо място за всички. Ако смятате, че сегашната ви маса за хранене не прави чест на тази специална зона от дома ви, разгледайте тези невероятни идеи, които ще ви помогнат да създадете нова фокусна точка в дома си!

Кръгла маса за хранене за уютни семейни вечери

Кръглите маси за хранене са идеални за семейства, които обичат да се хранят заедно. Когато правоъгълната маса е по-подходяща за настаняване на големи групи хора на партита, кръглите маси за хранене са идеален избор за по-малки семейни събирания. Кръглите маси са чудесни и за по-непринудени хранения, при които не се изисква толкова много фантазия, и могат да се използват ежедневно за обяд или вечеря (или и за двете!). Ако редовно организирате семейни вечери, кръглите трапезни маси са чудесен вариант, тъй като предлагат на всички удобно място на масата. Декорирайте с високи свещници, добавете естествени цветя и красиви подложки за хранене и ще получите изключително уютна атмосфера

Трапезни маси в ярки цветове

Трапезните маси в ярки цветове са забавен начин да внесете цвят и жизненост в трапезарията си. Ако искате да създадете съвременно настроение, трапезна маса в ярък цвят може наистина да помогне за постигането на този вид. Ако искате да създадете по-спокойна и уютна атмосфера, дървена трапезна маса е чудесен вариант. В зависимост от помещението, в което ще поставите масата, се уверете, че сте избрали цвят, който се вписва в интериора. Ако имате предвид конкретна цветова схема, има широка гама от цветове, от които можете да избирате, включително черно, синьо, кафяво, зелено и червено. Ако пък не ви се инвестира в нова маса, то тогава можете да изберете покривка в съответни цвят.

Обърнете внимание и на столовете – те също са чудесен начин да внесете настроение и един различен облик на помещението. Днес на пазара има и много красиви пластмасови столове, който са с добра цена и изключително функционални и модерни.

Трапезни маси с функция за разтягане

Това е уникален дизайн на трапезна маса, която разполага с плъзгаща се част, която разтяга масата, когато е необходимо, и се плъзга обратно, когато не се използва. Този тип маси са идеални за малки трапезарии, където пространството е ограничено, но все пак е важно да могат да се настанят удобно всички на масата. Трапезните маси с функция за разтягане ви позволяват да имате малка маса за ежедневните хранения и събирания и след това да разширите масата за по-големи хранения.

Сподели: