„МАСКА 2021“ – Най-иновативния тунинг фестивал, организиран някога в България!

➡️В периода 25-27ми юни край Русе, на полигон ДЗС се проведе събитието Международен тунинг фестивал MASKA 2021. Той е съчетание между забавление, красиви и мощни коли, летен бар, скара, концерти, автокино и различни благотворителности.

➡️За първа година входът беше абсолютно безплатен за посетители с оглед епидемията, което успяхме да постигнем благодарение на фирмите, които ни подкрепиха, включително отдел Комунални дейности към Община Русе и Паркстрой за подготовката на терена, и най-вече изказваме специални благодарности към цялата Община Русе и Фондация Русе „Град на свободния дух“ и Русенски университет „Ангел Кънчев“, защото без тяхната подкрепа това събитие нямаше да привлече толкова много посетители (над 10 000 човека сумарно за трите дни са посетили полигона, в сравнение с предишния евент, когато бяха над 5000).

➡️Посетителите не бяха стотици, бяха хиляди! За първи път видяхме пълен с автомобили и хора целия полигон в петък вечер по време на прожекцията на „Диви и Щастливи“. Александър Сано беше наш специален гост и водещ, а на екран се показаха Яна Маринова и Луиза Григорова.

➡️В събота, въпреки лошото време, дъжд и вятър, не се отказахме. Не спахме, подреждахме отново шатри и чадъри, разчиствахме последиците от бурята, за да осигурим безопасни условия за дрифта и изложението. Още от ранни зори изложителите поставиха своите рекламни шатри, пристигнаха нашите гости от Румъния, Украйна и Англия с техните тунинговани автомобили. Специални гости имаше и от American Muscle Team BG. Автобусът, организиран от Автошкола Николов, постоянно возеше още и още посетители. Наложи се да правим леки корекции в програмата поради все още влажния асфалт. За нас безопасността беше на първо място във всеки един аспект. Прoведе се и дрифт Гимхана под егидата на шампиона Тодор Дунев. През деня посетителите бориха жегата с бийч бар парти с D-Trax & MC-P и танци, а други предпочетоха да останат край ароматната топла точка, където място за сядане трудно се намираше, въпреки огромния брой места. За любителите на по-екстремното шофиране се проведе и оф-роуд шоу. Вечерта на сцената излязоха Детски фолклорен ансамбъл „Зорница“, русенски рапъри Андрейката и Мургавия, Пело Кръстев и СкандаУ.

➡️От името на екипа на събитието на сцената излезе представител на сдружение Маска България в качеството си на главен организатор, заедно с г-жа Златомира Стефанова – зам. кмет на Община Русе, които със съвместни усилия създадоха събитието в този прекрасен негов вид. От сцената по време на концерта на СкандаУ се виждаше единствено море от хора и фенове с вдигнати ръце и щастливи лица! За нас това е огромен комплимент за добре свършена работа и успешна организация.

➡️Като споменахме организация, управленският ни екип и хората, които работиха по евента месеци наред, се състои само от 12 човека. Същите хора бяхме фотографи, маршали, паркинг асистенти, настанители, изложители, техническа поддръжка и всичко, от което събитие от такъв ранг може да има нужда. Считаме, че се справихме повече от прекрасно.

➡️Неделният ден ни донесе хубаво време, отново имаше много автомобили на пистата, автомивка, осъществена от две красиви дами и Nasio. През цялото време беше пълен и детския кът, а на бийч бара взе участие DJ Bowax. От благотворителния дрифт се събраха 1087 лв за Яни. Накрая имаше и награждаване от DJ Vayan за победителите от различните надпревари.

➡️Събитието завърши с много емоции, много усмивки, добри чувства и много нови приятелства за всички. Благодарим искрено на хората, които застанаха твърдо зад нас и ни подкрепиха!

Отчетохме грешките си, извиняваме се на всеки, които по някакъв начин се е почувствал ощетен или неоценен. Догодина нивото ще бъде още по-високо и се надяваме, че заедно ще продължим да подкрепяме и популяризираме Русе!

Сподели: