математическа гимназия русе мг

МГ „Баба Тонка“ – Русе ще участва в кампанията „Щедрият вторник“

През 2019 година #ЩедриятВторник (Giving Tuesday) – празникът на дарителството и щедростта, е на 3 декември.  Математическа гимназия „Баба Тонка“ също ще участва в кампанията.

Целта ни е да привлечем допълнително финансиране за участие на учениците в престижни международни състезания, както и за да можем да продължим започнатите вече инициативи от Фонд „Математика на бъдещето“. Имаме амбицията да развием по-широк спектър от дейности, които да помогнат на учениците да се развиват и да утвърждават лидерската позиция на гимназията в страната. 

Обръщаме се към вас бивши възпитаници, родители и хора от местната общност, които сте свързани с  МГ „Баба Тонка“: ако разпознавате стимулирането на талантливи младежи като лична кауза – вашата помощ може да направи значителна разлика!

С вашето дарение вие ставате наш съмишленик за утвърждаване на авторитета на училището и продължаване на успешните му традиции.

Подкрепете лесно и бързо младежите, които са лицето на МГ „Баба Тонка“ и Русе пред света! Дарете с Платформата.бг или с DMS. Ако нямате възможност, но все пак искате да помогнете, можете да споделите информацията. Чрез вас тя ще достигне до наш съмишленик!

      Дари с Платформата.бг                                                                           Дари с DMS BABA TONKA

      QR Code на кампанията

Подкрепете младите таланти от МГ 'Баба Тонка' - Русе - Платформата

Както всяка година от 2012 насам,  в повече от 100 държави по света, #ЩедриятВторник ще бъде денят, в който технологиите и виртуалните общности помагат на милиони хора да даряват и да споделят, а на стотици хиляди организации – да се свържат с нови и стари поддръжници. Всички празнуват щедростта и промените, които тя носи в живота на хора и в околната ни среда. На този ден онлайн платформите за даряване ще съберат отново милиони, а организациите ще отворят вратите си за доброволци и съмишленици, за да покажат работата си и резултатите си.

В България ще отбележим #ЩедриятВторник за трети път – с едномесечна дарителска онлайн кампания с фокус върху образованието. Всички инициативи ще преминат под мотото „Лично за дарителството в училище“.

Сподели:

Още новини от деня