УМБАЛ „Медика“ стартира онлайн прозорци за бъдещи родители

УМБАЛ „Медика“ продължава поредицата „Онлайн прозорци за бъдещи родители“

Време за прочитане: < 1 мин.

Поради зачестилите запитвания на бременни за „Отворени врати“ в УМБАЛ „Медика Русе“, лечебното заведение продължава поредицата „Онлайн прозорци за бъдещи родители“. По време на дигиталните срещи със специалисти акушер-гинеколози и неонатолози бъдещите майки ще имат възможност да зададат всички въпроси, които съпътстват този така очакван момент – появата на бебето.

Една от предпоставките за леко раждане и спокойни първи моменти с новороденото е предварителната подготовка. Въпреки че в днешно време раждането протича в болница, майката не трябва да оставя всичко изцяло в ръцете на екипа, а да съдейства в процеса. За целта е необходимо да бъде добре информирана за етапите, през които ще премине и да не се страхува. Друг момент, който бъдещите майки могат да пропуснат, е да се информират за първия месец от живота на бебето – какво предстои след изписването от болницата и какви грижи е необходимо да полагат за малкия човек.

С цел да бъдат в помощ на бъдещите родители, акушер-гинеколози и неонатолози от УМБАЛ „Медика Русе“ ще застават пред компютрите два пъти в месеца. Първата среща е предвидена за 9-ти декември. Лектор на първия Онлайн прозорец ще бъде неонатологът д-р Татяна Итова. Тя ще подготви бъдещите родители какво да очакват от първите моменти с бебето. Ще изслуша и отговори и на въпросите им.

За да получат достъп до събитието, желаещите трябва да последват следния линк за срещата

https://us02web.zoom.us/j/87956556482 ще се проведе в платформата ZOOM от 12 часа на 9 декември

Втората онлайн среща е предвидена за 12:00 ч. на 21-и декември. Лектор на събитието ще бъде акушер-гинекологът д-р Джордже Стойнев. Срещата ще се осъществи чрез платформата  ZOOM с линк – https://us02web.zoom.us/j/82644034089

Сподели: