Международният фестивал по гимнастика за деца, девойки и юноши “Дунавска перла” ще се състои на 17 и 18 ноември

Международният фестивал по гимнастика за деца, девойки и юноши “Дунавска перла” се организира от Спортен клуб “АКРО” и Акробатичен клуб “Локомотив” – гр. Русе, с подкрепата на Община Русе и за трета поредна година с любезното домакинство на зала „Арена Монбат“.

Тази година е единадесетото издание на фестивала и в „Арена Монбат“ ще се проведат надпреварите по художествена гимнастика, спортна гимнастика и масова гимнастика. Последната беше представена за пръв път на миналогодишното издание. През месец май на настоящата година СК “АКРО” бяха домакини-организатори на “Гимнастрада Зона Север” и сега разгръщат в още по-голям мащаб присъствието на този гимнастически спорт в семейството на “Дунавска перла”.

Международния фестивал по гимнастика “Дунавска перла” ще се проведе на 17 /събота/ и 18 /неделя/ ноември. Очаквайте подробна програма по спортове и дни съвсем скоро! Билети за фестивала ще могат да се закупят както на касата на „Арена Монбат“ преди и в дните на турнира, така и от касите на Ивентим.

Сподели: