Младежки парламент направи отчет за изминалата година и си избра ново ръководство

Младежки парламент направи отчет за изминалата година и си избра ново ръководство

Годишна отчетно-изборна среща на младежите от Младежки парламент към Общински младежки дом се проведе в Русе на 3 юни. Над петдесет бяха участниците, които се включиха в най-важната за клуба среща, на която се прави равносметка за дейностите през изминалата година и се избира ново ръководство. Срещата откри директорът на Общински младежки дом – Русе Красимира Николаева, която поздрави присъстващите младежи и изрази радостта си от тяхната дейност, поздрави ги за успехите и ги увери, че техните идеи се чуват и подкрепят от Общински младежки дом и от Община Русе. По време на срещата младежите се върнаха 12 месеца назад, за да направят равносметка на тази трудна и различна година. И въпреки трудностите, въпреки малкото възможности за срещи на живо – младите хора отчетоха 60 събития, които са инициирали, и в които са участвали. А сред тях са различни доброволчески инициативи, онлайн кампании, срещи, обучения, дискусии и други.

Последва представяне на кандидатите за различните позиции. След конкурентна и достойна надпревара за следващ председател на парламента бе избрана Ния Неделчева, за нейни заместници Валерия Мариянова и Слав Монев, а за секретар Анна Аврамова. PR на младежки парламент ще бъде Бояна Карапасева.

Използвахме възможността и да изпратим абитуриентите от Младежки парламент, като им пожелахме попътен вятър, споделят още оттам.

Сподели: