Младежки спортен панаир ще се проведе в Русе

Младежки спортен панаир ще се проведе в Русе

Младежки спортен панаир под надслов „Път към здравето“ ще се проведе в „ОЗК Арена Русе“ на 28 април, сряда, от 15,00 часа. Проявата е част от дейностите по проекта „Младите хора – Бъдещето на България – отговорни и активни“ на Асоциация „Докосни дъгата“ и  Министерството на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2021 година /договор № 25-00-1/11.03.2021 г., проект № НПИМД-Н2-Т4-082/2021/, който има за цел да обедини популярни спортисти, топ готвачи и младежи от цялата страна в различни инициативи, акцентиращи върху здравословен начин на живот, здравословно хранене и физическа активност.

Професионални спортни демонстрации, музикални изпълнения, игри, забавления и много награди очакват участниците в мащабната инициатива. В нея активно ще се включат спортните клубове от Русе, олимпийски, световни и европейски медалисти на България, популярни шеф готвачи и диетолози – всички обединени от мисията да се изгради социално отговорно поведение сред младежите от 15 до 29-годишна възраст, както и от желанието да ги провокират да се хранят здравословно и да спортуват.

Събитието ще бъде съпътствано от концерт, в който ще вземат участие популярните изпълнители Валентина Александрова, Цвети от „Експоуз“, Торино и Пашата.

Младежкият спортен панаир ще се проведе с ограничени места при спазване на всички противоепидемични мерки!

Сподели: