Михаил Билалов

Младежки театър „Николай Бинев“ гостува в Русе с пиесата „Разделям двойки по домовете“

Младежки театър „Николай Бинев“ гостува в Драматичен театър „Сава Огнянов“ – Русе с пиесата „Разделям двойки по домовете“ на 27 юни от 19 часа.

Постановъчен екип:
Автор – Тристан Птижирар
Превод от френски – Снежина Русинова-Здравкова
Режисьор – проф. Здравко Митков
Актьори – Михаил Билалов, Искра Донова, Николай Луканов
Сценография и костюми – Петър Митев
Фотограф – Гергана Дамянова

В новата постановка на режисьора проф. Здравко Митков – „Разделям двойки по домовете“, добре познатият актьор Михаил Билалов, влиза в интересна роля, обещаваща много положително настроение. Жанрът е романтична комедия. Участват още Искра Донова и Николай Луканов.

Ерик (Михаил Билалов), професионално се занимава с това да се разделя с нежните половинките на други мъже, които нямат смелостта да направят това сами, но сега е изправен пред една малко по-специфична ситуация… В поредния работен ден срещу него застава бившата му жена. Те се срещат отново след 7 години по необичаен начин и пред тях се отваря цяла палитра от спомени и чувства, от които техните персонажите се опитват да избягат.
С лек хумор и доза мистерия, постановката обещава едно истинско забавление над нещата от живота, такива каквито са за всеки един от нас.

Пиесата за първи път се поставя в България, а нейният автор Тристан Птижирар е номиниран за награда „Молиер“ в категория „най-добър жив франкофонски автор“ през 2015.

Подобни публикации
Сподели:
ЧЕТЕТЕ ВСИЧКИ НОВИНИ В РАЗДЕЛ "НОВИНИ"