Юношите до 16 години на СКБ "Дунав - Русе - 2016" се класираха на полуфиналите

Младен Ганчев: СКБ „Дунав-Русе-2016“ доказа, че вече е фактор, с който всички трябва да съобразяват

Няколко дни след последните официални мачове на наш клубен отбор и емоциите от великолепното представяне на нашите момчета бих искал да благодаря от свое име и от името на Управителния съвет на всички състезатели, треньори и на мениджъра на клуба за положените усилия за това да изпращаме поредния добър сезон за клуба ни, каза днес председателят на УС на СКБ „Дунав-Русе-2016“ Младен Ганчев. По думите му, клубът доказа, че вече е фактор, с който всички трябва да съобразяват, както и че продължаваме да създаваме талантливи играчи – доказателство за това са националите ни в почти всички гарнитури.

Оценка за развитието ни е и новият споносорски договор с Община Русе, за който сме изключително благодарни на общинските съветници и лично на кмета Пенчо Милков! Убедени сме, че с тази помощ ще изведем клуба ни до едно ново ниво, както и ще развиваме масовостта на спорта ни сред децата, заяви още г-н Ганчев.

Желая на всички приятна заслужена почивка, на трениращите – ползотворни тренировки без контузии, а на всички фенове да кажа – благодаря за подкрепата! Бъдете здрави и „Само „Дунав!“, пожела той в заключение.

Сподели: