легла фондация Направи добро на непознат

Многодетно русенско семейство получи подкрепа от фондация „Направи добро на непознат“

В Русе живее многодетно българско семейство с 11 деца. Да, точно така – 11 (единадесет) деца. Всички те ходят на ясла, детска градина, училище, средно училище.. и имат и шестици 🙂 (както те самите се хвалят). Това е семейството на Ивелина Зартова и Красимир Тодоров, чиято къща изгаря през пролетта на 2018 г. и медиите не веднъж призоваваха за помощ.

По Коледа фондация „Направи добро на непознат“ занесе малко продукти за Коледната трапеза, част от инициативата „Коледна баница за всеки“. След това от фондацията занесоха и малко дрешки и играчки за най-малките. Тогава Ивелина Зартова сподели, че имат нужда от двуетажно легло, тъй като квартирата, в която живеят, е двустайна и реално няма място за леглата на всички…

Фондацията се свърза с една местна мебелна фирма, чиито собственик с радост се зае да изработи конструкцията. Трудът и материалите за рамката са изцяло поети от мебелната фирма. Матраците поема фондация „Направи добро за непознат“. Леглото е вече монтирано в дома на многодетното семейство и смятаме, че усилията си струваха, казват от фондацията.

Сподели: