Много силно се представиха плувците на Локомотив Русе (8 момичета и 2 момчета) на Държавното първенство по плуване за младша възраст в Благоевград на 24-26.07.2020г. на 50м басейн. Завоюваха 2 златни медала, 1 бронзов медал, 2-ро място Отборно девойки (1-во Черно Море Варна и 3-ти Астери Варна) и 8-мо място в комплексното класиране в конкуренцията на 350 плувци от 48 клуба. - В най-атрактивната и зрелищна дисциплина 4х100м щафета св.стил, девойките: Виктория Ганева, Радостина Кичукова, Михаела Маринова и Ева Янкова извоюваха златото с постижение 4:16,28 (на 2-ро място Астери Варна и 3-то място Черно Море Варна). - Това постижение не беше случайно и го доказаха и в щафетата 4х200м св.стил, където спечелиха отново 1-во място в една епична 9,30 минутна битка със силната конкуренция от Варна. Златото бе спечелено с време 9:27.4. Съставът на тази щафета бе: Тереза Димитрова, Ева Янкова, Радостина Кичукова и Михаела Маринова. -Бронзът в щафетата 4х100м смесена по стил бе спечелен с време 4:58,11 в състав: Ева Янкова, Тереза Димитрова, София Крумова и Михаела Маринова. Тези резултати са доказателство за силния колектив, отборен дух и сърце, ВАЖНИ неща в изграждането и развитието на един спортист. Главен треньор - Деян Дончев . Помощник треньор - Севиляй Сали Много добър рестарт на Държавните първенства! Да пожелаем успех на състезателите на Локомотив на ДЛОП Деца в Сандански и ДЛОП Старша Възраст във Варна.

Много силно представяне на плувците на Локомотив Русе на Държавното за младша възраст в Благоевград

Много силно се представиха плувците на Локомотив Русе (8 момичета и 2 момчета) на Държавното първенство по плуване за младша възраст в Благоевград на 24 – 26.07.2020 г. на 50м басейн. Завоюваха 2 златни медала, 1 бронзов медал, 2-ро място Отборно девойки (1-во Черно Море Варна и 3-ти Астери Варна) и 8-мо място в комплексното класиране в конкуренцията на 350 плувци от 48 клуба. 

В най-атрактивната и зрелищна дисциплина 4х100м щафета св. стил, девойките: Виктория Ганева, Радостина Кичукова, Михаела Маринова и Ева Янкова извоюваха златото с постижение 4:16,28 (на 2-ро място Астери Варна и 3-то място Черно Море Варна). Това постижение не беше случайно и го доказаха и в щафетата  4х200м св.стил, където спечелиха отново 1-во място в една епична 9,30 минутна битка със силната конкуренция от Варна. Златото бе спечелено с време 9:27.4. Съставът на тази щафета бе: Тереза Димитрова, Ева Янкова, Радостина Кичукова и Михаела Маринова. -Бронзът в щафетата 4х100м смесена по стил бе спечелен с време 4:58,11 в състав: Ева Янкова, Тереза Димитрова, София Крумова и Михаела Маринова. 

Тези резултати са доказателство за силния колектив, отборен дух и сърце, ВАЖНИ неща в изграждането и развитието на един спортист. 
Главен треньор –  Деян Дончев .Помощник треньор – Севиляй Сали
Много добър рестарт на Държавните първенства! Да пожелаем успех на състезателите на Локомотив на ДЛОП Деца в Сандански и ДЛОП Старша Възраст във Варна. 

Сподели:

Още новини от деня