имоти русе жена момиче мода

Мода или не правете тези грешки през 2019 година

Мода – тя винаги може да ни изненада или да ни направи смешни…

Нека бъдем честни: думата мода не винаги е синоним на думата добър вкус.
И някои тенденции през отминалата 2018 година в облеклото и аксесоарите бяха наистина направо ужасни.

Защо?

Често това, което е от значение за модния подиум, не винаги е подходящо в живота. Модните тенденции в дрехите днес са доста луди, така че много хора искат да се сбогуват с тях завинаги или поне да се забравят.

Остава да мислим, че през 2019-та година дизайнерите няма да поставят прасето (нали е годината на Глигана) като център на модата, а класиката отново ще надделее.

Ето най-грозните тенденции от 2018 г. в модата и нека през 2019 да не се случват.

Обемни дрехи с подплънки
Ужасни са тези якета с широки гротескни рамене в комплект с широки панталони. Възможно е такъв стил да се харесва на някого, но в повечето случаи визията е, меко казано, ужасяваща.

Екип за колоездачи
Ким Кардашян носи такива къси панталони през цялото време. С маратонки и токчета, ботуши и боти.
И ако Ким Кардашян успява да се справи кралски, дори в такова абсурдно облекло, то по-голямата част от младите дами са направо смешни.

Дрехи и обувки в неонови цветове
От есента на 2018 неонът нахлу в света на модата и заслепи очите ни. Ярки розови сандали, оранжеви аксесоари, електрикови дрехи….Истински цирк!

Монохромно облекло
Много модни експерти биха нарекли този образ успешен, но това не важи за 2019 година. Опустошително красиво облекло от главата до петите в един цвят, уви, само Виктория Бекъм от години усъвършенства уменията си да се облича в един цвят.Прозрачни чанти
Прозрачни чанти – това е тенденция в модата за тези, които нямат какво да крият или имат какво да покажат. През 2018 г. тези чанти бяха на върха на популярността в модата при хора от всички възрасти.
Тези чанти са вече демоде за 2019 г. и е вероятно да не ги видим отново.

Сподели:

Още новини от деня