волейбол жени русе

Момичетата от националния отбор по волейбол зарадваха феновете си в Русе

Днес момичетата от националния отбор на България по волейбол за жени зарадваха феновете си от Русе. Те се срещнаха с десетки граждани пред Паметника на свободата в центъра на града и се снимаха заедно с тях. Заместник-кметът по устройство на територията инж. Димитър Наков пожела успех на българските момичета в предстоящите мачове от Волейболната лига на нациите от името на кмета Пламен Стоилов и им подари цветя.

волейбол жени русе 1

Малчуганите от детски градини „Червената шапчица“ и „Звездица“ изненадаха националните ни състезателки с танц и поздравиха с песен рожденичката Силвана Чаушева, която празнува именно днес.

Русе е домакин на първите мачове на България от дебютната седмица на турнира.  От 21 до 23 май в „Монбат Арена“ българките ще се изправят последователно срещу Япония, Белгия и САЩ.

волейбол жени русе 1

Билети за турнира могат да бъдат закупени онлайн на ticketportal.bg, в партньорската мрежа и на касата на „Монбат Арена Русе“. Дневните билети (за два мача) започват от 10 лева, като има и опция за пакетен билет за трите дни (общо шест мача) на цена от 25 лева.

Програма на срещите в Русе:

21 май, 2019

17:00 ч: Белгия – САЩ

20:30 ч: България – Япония

22 май, 2019

17:00 ч: Япония – САЩ

20:30 ч: България – Белгия

23 май, 2019

17:00 ч: Белгия – Япония

20:30 ч: България – САЩ

Сподели:

Още новини от деня