МОМО с уъркшоп за вдъхновението

МОМО с уъркшоп за вдъхновението

Любопитна тема е избрал артистът за своята първа среща с желаещи да потърсят вдъхновението си

Какво е вдъхновението, наистина ли то спохожда само “избрани“, къде да го търсим и как да го задържим – това е темата на първия авторски уъркшоп на известния мултидисциплинарен артист Момчил Михайлов – Момо, чиято работа може да се види в различни сфери – от фотографията и графичния дизайн до мултимедия и театрална музика. Тази събота той ще се срещне с първите дест участници, с които заедно ще се впуснат в търсене на личното вдъхновение. МОМО ще сподели как той намира вдъхновение за собствените си творби, а участващите в уъркшопа ще преминат през процесите от началната искра до завършена идея – всеки ще може да последва вдъхновнието си и да създаде стих, история, мелодия, дори песен. За участие не се изискват специфични умения, не се изисква да свирите на инструмент, да пеете или пишете, единственото условие е участниците да дойдат с отворено съзнание и желание. Първата група е вече запълнена, но МОМО обмисля следващи издания на уъркшопа. Партньор в това  начинание той намира в лицето на Център за психологически услуги и развитие “ПСИКОМФОРТ“, където ще се проведе първото издание. „Създателката на центъра, д-р Петя Чешмеджиева, прегърна идеята за този уъркшоп с отворено сърце и голямо желание“, споделя МОМО – „от това би могло да се роди бъдещо партньорство за подобни срещи и събития“.

По идеята за КАК да РАБОТИм с ВДЪХНОВЕНИЕТО си Момо работи от лятото на миналата година, реализирането на първото издание става с финансовата подкрепа на Национален фонд “Култура”.

Уъркшопът КАК да РАБОТИм с ВДЪХНОВЕНИЕТО си ще се проведе на 25 март, между 10:30 и 13:30 ч в Русе, в Център за психологически услуги и развитие “ПСИКОМФОРТ“, на бул. „Цар Освободител“ № 14, ет. 2.

Следете профилите на Момчил Михайлов -Момо в социалните мрежи за повече информация.

МОМО с уъркшоп за вдъхновението
Сподели: