МЦ „Медика експерт“ с инициатива, посветена на Свети Валентин

МЦ „Медика експерт“ с инициатива, посветена на Свети Валентин

В седмицата на любовта от 12-ти до 16-ти февруари 2024 г. медицински център „Медика експерт“ с инициатива, посветена на Свети Валентин ще зарадва всички, които си закупят в този период някоя от богатата гама процедури, предлагани в центровете в Русе с подарък една йонна детоксикация както за жени, така и за мъже.

Йонната детоксикация се основава на обратната електрофореза, благодарение на която се освобождават отпадните продукти в лимфната и кръвоносна системи следствие на метаболизма и тютюнопушенето, както от мазнини и натрупани тежки метали. Обратната електрофореза също улеснява работата на черния дроб и бъбреците, преодоляването на редица кожни проблеми като пигментация и акне, както и заздравяването на различни рани. При процедурата се активира дейността на тъканите и клетките, стимулира се вегетативната нервна система и се подобрява имунитета.

Йонната детоксикация е отличен избор за повишаване на тонуса, особено в периода преди началото на пролетта.

МЦ „Медика експерт“ с инициатива, посветена на Свети Валентин непрекъснато добавя нови методи и техники като внедрява високотехнологична апаратура за физиотерапия. В медицинските центрове работят високо квалифицирани специалисти, които с компетентност и внимание се отнасят към всички, които се ползват от възстановителните процедури.

Сподели: