одмвр русе лого полиция мвр

Мъж от Кошарна рани семейство с нож

В РУ – Сливо поле разследват скандал, при който мъж е ранил двама с нож. На 10 август около 19:53 часа  в РУ – Сливо поле е получен сигнал, чрез ЕЕН 112, че мъж с нож гони друг в с. Кошарна. За проверка на сигнала незабавно е изпратен дежурен наряд на районното управление.

При пристигане на място служителите установяват, че на ул. Васил Левски в с. Кошарна е възникнал скандал между 48-годишен от селото и 57-годишен мъж от Русе, като първият извадил нож и при спречкването е ранил опонента си, причинявайки му порезни рани в областта на главата и съпругата му, която ранил по ръката. След намесата на друг мъж, нападателят се оттеглил към дома си. 

Пострадалите са били прегледани от екип на ЦСМП и откарани в русенската болница „Канев“ за оказване на медицинска помощ, след което са освободени за домашно лечение. На мястото на инцидента е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията и е започнато разследване, като е образувано досъдебно производство. 48-годишният е бил установен и задържан в полицията.

Работата по случая продължава.

Сподели:

Още новини от деня