Набират доброволци за почистването на Община Две могили на 15 септември

Време за прочитане: < 1 мин.

На 15.09.2018 г. /събота/, в Световния ден на почистването, България ще чисти заедно с милиони доброволци от 150 страни. Във връзка с предстоящата есенна акция за почистване Община Две могили ще разчита на Вашата подкрепа – жителите/доброволците на община Две могили. На всички участници в кампанията ще бъдат осигурени чували и ръкавици. Събраните отпадъци трябва да бъдат поставяни до обществените съдове за смет в града, след което ще бъдат извозени от сметосъбираща техника.

Нека всеки един от нас излезе и почисти пред дома си, градинката, парка или най-близкия до него тротоар. С участието на всеки един от нас в почистването ще демонстрираме своята активна гражданска позиция и ангажираност в каузата за чиста околна среда за нас и следващите поколения. Местата, нуждаещи се от почистване и привеждане в по-добър вид на територията на града не са малко. Ако всички ние се огледаме и проявим инициативност ще ги открием. Нека обединим усилия и направим общината по-приветлива и чиста!

Начало на кампанията 09:30 ч. За записване на доброволци и информация за кампанията на телефон: 08141/ 9205 и 9207 – Х. Севдалиева – ССИОМПЕ

Сподели:

Още новини от деня