Наградиха победителите в състезанието по майсторско кормуване на лек автомобил и мотоциклет в Новград

Наградиха победителите в състезанието по майсторско кормуване на лек автомобил и мотоциклет в Новград

Днес, на стадиона в с. Новград се проведе състезание по майсторско кормуване на лек автомобил и мотоциклет, организирано от НЧ „Христо Ботев-1927″, с. Новград и Кметство Новград. Състезанието беше осъществено благодарение на безрезервната подкрепа на кмета на Община Ценово д-р Петър Петров, Автошкола Игнатов“, гр. Русе и КТИ София-град, Участниците демонстрираха завидни шофьорски умения по трасето, под зоркия поглед на професионално жури в състав Петър Боянов и Цветелин Петров.

Всички участници се представиха изключително добре и показаха на публиката майсторско управление на автомобилите в различните елементи на не лекото трасе, което създаде много емоции и настроение. Но, на състезание, като на състезание.

Първо място в категория „Майсторско управление на лек автомобил-мъже“ журито присъди на Янко Върбанов Янков, на второ място беше класиран Николай Пламенов, а на трето място – Пламен Русанов Антонов.

В категория“Майсторско управление на лек автомобил-жени“ на първо място беше отличена Тодорина Тодорова, на второ място – Даниела Христова Христова, а третото място беше отредено за Десислава Генчева Иванова.

В категория „Мотоциклет“ на първо място беше отличен Илиян Игнатов, на второ място – Николай Пламенов Николаев, а третото място беше отредено за Пламен Русанов Антонов.

Участниците бяха наградени с купи и медали, парични и предметни награди.

Сърдечни благодарности към кмета на Община Ценово- д-р Петър Петров, Цветелин Петров – представител на КТИ София-град, Петър Боянов-инструктор в Авошкола „Игнатов“, гр. Русе.

Сподели: