Надежда Йорданова в Русе: Хората очакват стабилно управление и редовен кабинет

Предизборната кампания ясно показа, че хората искат стабилно управление и редовно правителство. Коалиция “ Продължаваме промяната – Демократична България” гарантираме, че в следващия парламент ще работим за осигуряването на управление, което позволява на България да се възползва от възможностите пред нас. Това заяви кандидатът за народен представител в в 23-и МИР в София Надежда Йорданова по време на среща с русенци. Там бяха водачът на листата на коалицията Мартин Димитров, колегите му Рена Стефанова, Димитър Недялков, Иван Белчев, Светлин Стоянов.

Надежда Йорданова подчерта, че отговорността е ключова, както за трудностите, така и за възможностите пред страната. Бившият правосъден министър заяви, че съдебната реформа остава приоритет на коалицията и са нужни преговори с останалите политически сили по ключови за страната въпроси.

От десетките срещи с избиратели Йорданова споделя, че голяма част от проблемите могат да бъдат решени със средства на националната политика и взаимодействието между централна и местна власт. Според кандидата за народен представител това взаимодействие е важно, за да се намерят най-добрите устойчиви решения, които да отговарят на интересите на русенци.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: