Водачът на листата на „Демократична България“ в Русе Надежда Йорданова: Пътната карта за просперитета на Русе е: върховенство на правото, административна реформа, електронно управление, качествено образование и квалификация през целия живот

Надежда Йорданова: Хората очакват стабилно управление и редовен кабинет

Предизборната кампания ясно показа, че хората искат стабилно управление и редовно правителство. В “Демократична България” гарантираме, че в следващия парламент ще работим за осигуряването на управление, което позволява на България да се възползва от възможностите пред нас. Това заяви водачът на листата на „Демократична България“ в Русе Надежда Йорданова по време на среща с русенци.

Надежда Йорданова, която е и водач на листата в 23-и МИР в София, подчерта, че отговорността е ключова, както за трудностите, така и за възможностите пред страната. Бившият правосъден министър заяви, че съдебната реформа остава приоритет на „Демократична България“ и са нужни преговори с останалите политически сили по ключови за страната въпроси.

От десетките срещи с избиратели в Русенска и в Софийска област Йорданова споделя, че голяма част от проблемите могат да бъдат решени със средства на националната политика и взаимодействието между централна и местна власт. Според кандидата за народен представител това взаимодействие е важно, за да се намерят най-добрите устойчиви решения, които да отговарят на интересите на русенци.

Щастлива съм, че в Русе намерих нови приятели. Надявам се да оправдая доверието на русенци и да бъда техният достоен представител в 48-ото Народно събрание, казва  Надежда Йорданова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели: