подаръци

Наистина ли мъжете не харесват изненадите?

Голяма част от мъжете не обичат да бъдат изненадвани с каквото и да е, защото искат да имат контрол над всяка ситуация. Но ако става въпрос за романтична изненада, макар да не си го признават, няма да са против, ако е добре премерена. Знае се също, че ако липсва всяка романтика във връзката, рутината може да я разруши. А освен това е установено, че една от основните причини за мъжката изневяра е скучното съжителство.

Какви изненади мразят мъжете?

Всяка жена трябва да има предвид, че колкото и да й се иска да подготви някаква изненада на партньора си, не е разумно да прекалява.

Много мъже например могат да се подразнят в следните случаи:

  • Ако направите изненадващо посещение в дома му при условие, че не живеете още заедно, той ще приеме идването ви като израз на проверка. При повторението на такива посещения постоянният контрол ще настъпи охлаждане на чувствата му.
  • Мъжете не обичат също партньорката им да се появява без предупреждение на работното им място. Може и да се зарадват, но и да се притеснят и по-късно между вас да възникне конфликт.
  • Изненадващата поява на тъщата също няма да бъде приятна на мъжа. Действието й върху него ще бъде такова, каквото е  за вас внезапното посещение на свекървата. Причината е, че и едната, и другата много обичат да се месят в живота на двойката.

Има ли изненади, които мъжете биха харесали?

Все пак има някои изненади, които биха допаднали на един мъж, ако са с мярка. Мъжете заявяват, че са против „лигавщините”, но тъй като във всеки е скрито непораснало момче, можете да покажете по различни ефектни начини колко много държите на него.

  1. Подгответе романтична вечеря

В много случаи тя е печеливш ход и партньорът ви би се разнежил в обстановка, създадена с помощта на свещи, бутилка вино, любима музика, а вие сте в хубава рокля.

  • Организирайте спонтанно пътуване

Успеете ли да организирате пътуване за почивните дни, това е наистина добра изненада и възможност да прекарате приятно повече време.

  • Направете подарък без повод

Може би хобито на партньора ви не ви вълнува много, но можете да му подготвите малка изненада, свързана с него. Може да изберете подарък за мъж от podaratsi.bg, онлайн магазин с  чудесни предложения за мъж с хоби лов, риболов и др.

Подходящ подарък е и забавление като дартс, пейнтбол, билети за концерт на любим изпълнител и др.

  • Сгответе любимо ястие

Никой мъж няма да устои на ястие, което предпочита. Ако решите изненадата ви да бъде кулинарна, обикновената вечеря ще бъде превърната в една своеобразна среща.

  • Изненадайте мъжа в леглото

Ако рутината между вас е вече налице, със сексапилно бельо и стриптийз, а и с нови техники мъжът определено ще бъде приятно изненадан.

Оказва се, че има много начини да покажете на своя партньор, че държите на него. Дори да не показва бурен възторг от изненадите ви, а само леко да се усмихва, особено след поднесен подарък, това ще бъде красноречив знак за чувствата му.

Сподели: