Народните представители от ГЕРБ поздравиха жителите на Тетово по повод празника на населеното място

Народните представители от ГЕРБ поздравиха жителите на Тетово по повод празника на населеното място

„От сърце ви поздравявам по случай традиционния празник на Тетово и ви пожелавам да бъдете преди всичко здрави и щастливи. Нека има любов в сърцата ви, успехи в делата ви и повече разбирателство“, каза тази вечер народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Светлана Ангелова, която със своя колега Андриан Райков, зам. – областния управител Валентин Колев, общински съветници и много местни жители уважиха празника на Тетово.

„Бъдете позитивни, вярващи, креативни и вдъхновени“, пожела г-жа Ангелова и призова жителите да са единни и човечни. Тя увери в подкрепата на народните представители и местната власт към Невяна Атанасова – кмет на Тетово, която активно работи то да е едно прекрасно място за живеене.

„Това е нашият роден край, нашият дом, нашите спомени и сме длъжни да вървим стъпка по стъпка заедно напред и с постоянство да градим, подчерта г-жа Ангелова.

Малко след официалната част депутатите наградиха участниците в турнира по футбол „Млади надежди“, който се провежда ежегодно. Част от наградите бяха осигурени от ПП ГЕРБ. Първото място заслужиха младите футболни таланти на „Дунав“ – Русе.

Денят беше изпълнен с множество песни и танци, като програмата включваше изпълнения на оркестър „Хармония” гр. Разград, Фолклорен танцов театър „Найден Киров” гр. Русе и певицата Ивелина Колева.

Сподели:

Още новини от деня