Народните представители от ГЕРБ поздравиха жителите на Дряновец по повод празника на населеното място

Народните представители от ГЕРБ поздравиха жителите на Дряновец по повод празника на населеното място

Народните представители от ГЕРБ Георги Марков, Пламен Нунев и Светлана Ангелова поздравиха тази вечер жителите на село Дряновец /Община Бяла/ по повод празника на населеното място. Това стана в местното читалище в присъствието на кмета на Община Бяла Димитър Славов и кмета на Дряновец Тихомир Йорданов.

„Вашият празник съвпада с датата 10 ноември. Преди близо 30 години България започна да се променя. Преди близо 30 години съм минавал по тези места по време на избори и сега видях уникална промяна. Видях как се старае кмета и затова нещата се случват. Радвам се, че имате такива кметове и народни представители“, подчерта Георги Марков и добави като пример, че през комунизма тук нямаше безплатна детска градина, а сега вече е построена нова.

„Аз съм народен представител от София, но защитавам интересите на всички български граждани, включително и вашите. Затова може да разчитате на мен“, добави г-н Марков.

„Не можахме да откажем любезната покана на кмета и затова се отзовахме веднага след завършване на заседанието в Народното събрание“, каза г-н Нунев. Той подчерта, че хората тук живеят задружно от години и си помагат при нужда, а кметът Тихомир Йорданов се грижи за добруването на всички жители и оказва съдействие по всяко време. Затова и на празник всички се събират заедно, за да се веселят подобаващо.

В приветственото си слово кметът на Община Бяла благодари на г-н Нунев и колегите му за помощта, оказвана през годините на Община Бяла, благодарение на която регионът се развива добре.

Събитието продължи с голям концерт.

Преди това народните представители бяха в новия храм „Свети Пантелеймон“ в квартал „Гара Бяла“.Там г-н Марков и колегите му посетиха новия парк с амфитеатър и сцена на открито, детска площадка и съоръжения за стрийтфитнес.

Сподели: