Народните представители от ГЕРБ поздравиха хората от третата възраст в Николово по повод Коледа и Нова година

Народните представители от ГЕРБ поздравиха хората от третата възраст в Николово по повод Коледа и Нова година

Време за прочитане: < 1 мин.

Народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев и Андриан Райков поздравиха днес хората от третата възраст в пенсионерските клубове в село Николово по повод Коледа и Нова година.

„Радвам се, че сте се събрали отново, за да се повеселите скромно, но от сърце. Пожелавам Ви да сте здрави, да се грижите добре за своите внуци и да ги възпитавате така, че и те да бъдат всеотдайни след години спрямо Вас“, каза г-н Нунев в приветственото си слово в присъствието. Депутатът пожела на десетките присъстващи да бъдат добри в отношенията помежду си.

В първата седмица на януари ГЕРБ ще Ви предостави нова печка, за да се отоплява това голямо помещение, обяви г-н Нунев.

Той призова жителите на Николово да подкрепят присъстващата на срещата Марийка Генова – кмет на населеното място, защото неведнъж тя показва, че ежедневно дава подкрепа на всички пенсионери от тази част на Община Русе. Той акцентира и върху приноса на председателя на Сдружение „Българска асоциация на пенсионерите“ – Област Русе Петинка Митева за развитието на клубовете тук.

С уважение и поклон към Вас, може да разчитате на партията и на кмета на Община Русе Пламен Стоилов, подчерта в заключение Пламен Нунев.

Сподели:

Още новини от деня