Народните представители от ГЕРБ посрещнаха коледари

Народните представители от ГЕРБ посрещнаха коледари

Народните представители от ГЕРБ в 19-иМИР – Русе Пламен Нунев и Светлана Ангелова посрещнаха днес коледари вцентралния офис на ГЕРБ на ул. «Чипровци» № 2.

Група от 5 мъже, облечени в традиционни костюми и с геги от пенсионерски клуб в града наричаха за здраве, щастие и берекет за всички членове, симпатизанти и приятели на най – голямата дясна политическа сила в област Русе и страната. Заедно с тях бяха дошли и дами – членове на структурата на пенсионерите. От името на всички тях г-жа Цветанка Габровска поднесе искрени благодарности за коледарските облекла, които са ушити с подкрепата на ПП ГЕРБ – Русе и лично на г-н Нунев.

„Благодаря от името на всички тук, че за пореден път спазвате традицията да сте при нас по повод светлия християнски празник. Винаги можете да разчитате на нас. Макар и скромно, но всичко правим от сърце“, каза Пламен Нунев.

„Пожелавам Ви да сте живи и здрави. Нека Новата 2019 година бъде успешна, с много радост, любов и топлина в семействата“, добави г-жа Ангелова.

Екипът на ГЕРБ – Русе си пожела да се сбъдне произнесената молитва за благополучие на коледарите.

Г-н Нунев даде на участниците в коледуването вино и пари, а г-жа Ангелова ги угости с плодове и гевречета, както повелява традицията.

Сподели: