Народните представители от ГЕРБ предоставиха топки и екипи на децата и младежите от футболния клуб „Филип Тотю“ в Две могили

Народните представители от ГЕРБ предоставиха топки и екипи на децата и младежите от футболния клуб „Филип Тотю“ в Две могили

Народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев и Светлана Ангелова предоставиха днес футболни топки и екипи на децата и младежите от футболния клуб „Филип Тотю“ в Две могили. Това стана с подкрепата на заместник – министъра на младежта и спорта Ваня Колева.

„За нас е много важен спортът и възпитанието на младите хора. Спортът възпитава положителни качества и укрепва духа ви. Поради тази причина ние сме загрижени за развитието на спорта във всяка една община“ , заяви г-жа Ангелова пред състезателите от тима на стадиона в населеното място. Членът на комисията въпросите на децата, младежта и спорта в Народното събрание увери в помощта на депутатите и в бъдеще за усилията, които полага в тази област местната власт в лицето на кмета Божидар Борисов, председателя на Общински съвет- Две могили Христина Ефтимова, общинските съветници.

Народните представители пожелаха на младите футболисти много голове по време на предстоящите футболни срещи, минимален брой контузии и максимален брой победи.

Сподели: