Народните представители от ГЕРБ участваха в откриването на нова детска площадка в Две могили

Народните представители от ГЕРБ участваха в откриването на нова детска площадка в Две могили

Народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР Пламен Нунев и Светлана Ангелова участваха в церемония по откриването на нова детска площадка в град Две могили. Навръх Деня на детето те присъстваха на прерязването на лентата до блок „Юрий Гагарин” на бул. „България“ в центъра на общината. Събитието бе уважено от общински съветници, кмета на Община Две могили Божидар Борисов, заместникът му Красимира Русинова, кметове на кметства и много граждани.

„Щастливи сме с моя колега Пламен Нунев и екипа на кмета Божидар Борисов да Ви подарим на 1 юни тази прекрасна придобивка за радост на всички жители на Две могили и децата. Целта на тази площадка е да даде много положителни емоции и настроение, децата да имат всеки път едно прекрасно преживяване тук“, каза пред множеството при откриването Светлана Ангелова. Тя добави, че площадката е изградена по защитен проект по програма ПУДООС на МОСВ и отговаря на всички съвременни европейски критерии за безопасност.

„Решихме днес да открием днес тази площадка, за да създадем добри условия нашите деца да се занимават в свободното си време и спортуват. По този начин бе облагородена тази част на града, като предстои в парка да бъде направена фитнес площадка за по – големите“, заяви при откриването кметът Божидар Борисов, като помоли децата и родителите да опазват новите съоръжения.

Сподели:

Още новини от деня