Народният представител Златан Златанов за предложените промени в Конституция: Невъзможно е да се подкрепят предложените „текстове“

Народният представител Златан Златанов: Честит празник на всички влюбени и ценители на истинското вино!

През последните три десетилетия под очевадното въздействие на външни и откровено недружелюбни на нас, българите, влияния под претекст отричане на рухналата еднопартийна система започна един процес на тотално отричане на всички достижения на предходните поколения, съпътстван и с подмяната на традиоционни ценности, коментира народният представител от ПП „Възраждане“ в 19-и МИР – Русе адвокат Златан Златанов днес.

Подмяната на българските добродетели се извършва и с подмяна на изконни народни празници, водещи началото си от дълбока древност.Така например Денят на народните будители – 1 ви ноември, Петльовден- 2 ри февруари и Трифон Зарезан- 14 ти февруари са обект на хибридна атака с цел тяхната подмяна. Денят на народните будители, който съвпада с християнския Ден на Вси светии почна да се отбелязва злоумишлено заедно с езическия и вещерски Хелоуин; Петльовден- празникът на мъжката рожба се отбелязва и осквернява от християнска гледна точка като празник на еднополовите двойки, които както е известно колкото и да се обичат няма как да се възпроизведат по определения от Твореца ред. Днешният ден- Трифон Зарезан също е обект на мимикрия и подменен като Ден на реалната историческа фигура на римлянина Валентин около която има доста неясноти, но е безспорен факт, че празникът Свети Валентин започва да се празнува от американските хомосексуалисти през седемдесетте години на миналия век, припомня адвокат Златанов.

Именно на този ден – 14 февруари – са започнали да се сключват хомосексуалните бракове. Особено смущаващ факт е комерсиализацията на този празник, която агресивно се прокарва от шаманите на медийния менстриим. Вкарването на елемента на комерсиалност в отношения между двама влюбени (мъж и жена) водят до една десакрализация на този вид връзка, която е основна ос в изграждането на основната клетка на обществото- семейството, срещу което в момента неолибералните фашисти водят брутална война, подчерта русенският народен представител.

Опитът за подмяната, социалното регулиране посредством вредната медийна среда, както и последвалото пагубно комерсиализиране на наши народни празници са част от създаването и налагането на пагубни поведенчески модели, заличаващи чисто човешката индивидуалност и изграждането на един масов човек, подвластен на отключени първобитни импулси от подсъзнанието, изпразнен от към нормални човешки чувства, подвластен на силата на материалното и готова статистическа единица в подготвящия се модерен трансхуманистичен ред, заяви адвокат Златан Златанов.

Във вените ни тече кръвта на прародители, които са създвали и пренасяли цивилизация на местa, от където в момента се опитват да ни се налагат като единствени и неповторими цивилизационни полюси. Когато тук са се обработвали метали, опитомявали животни, приготвяло се е домашно вино, създавани са произведения на изкуството и са се празнували и любовта и виното, които са били неизменна част от бита на нашите предшественици, то на мястото на съвремените мегаполиси е имало гъсти непроходими гори с жители, препитаващи се основно с кореноплодни без особени цивилизационни достижения, подчерта той.

Излагайки горните мисли, адвокат Златанов припомни думите на персийския поет , лекар, астроном и математик Омар Хаям: „Макар, че Бог да пием забрани, не се минава ден без вино и жени, излей върху пръстта една червена капка, а чашата след туй горещо целуни!“

Честит празник на всички влюбени и ценители на истинското вино!

Сподели: