Народният представител Иван Белчев: Нашата история е свидетелство за това, какво можем да постигнем, когато стоим заедно

Народният представител Иван Белчев: Нашата история е свидетелство за това, какво можем да постигнем, когато стоим заедно

Днес, докато стоя сред празничната атмосфера на Деня на Независимостта в Русе, се изпълвам с дълбока гордост и признателност. Този ден, преди 115 години, България обявява своят суверинитет, с което завършва един период на векове от изключителни трудности.

Денят на независимостта символизира нашата устойчивост и непреклонност. Като народ, ние сме имали, имаме и ще имаме несломим дух. Това е денят, в който най-вече отдаваме почит към тези, които са положили неимоверни усилия за постигане на невъзможното – да се откъснем от вековен имперски контрол, да заставим великите Европейски сили да приемат това и ние да се наречем независими.

Снимките, които направихме днес, ще ми напомнят завинаги за стремежа на обединение и единност. Аз съм горд от факта, че съм българин в свободна, независима България и имам възможността да работя заедно с колегите ми от ПП-ДБ. Ние сме посветени на каузата за едно по-светло бъдеще за България.

Нашата история е свидетелство за това, какво можем да постигнем, когато стоим заедно. Нека празнуваме днес нашето изключително минало и обещаващо бъдеще, сподели днес народният представител от коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ в 19-и МИР – Русе Иван Белчев.

Честит Ден на Независимостта, русенци!

Сподели: