Народният представител Иван Иванов: Ако не се стигне до политическите поръчители зад Нотариуса и Пепи Еврото – ефектът ще е никакъв

Народният представител Иван Иванов в Русе: Ние заявихме нееднократно, че това управление трябва да приключи

„Както каза кандидатът за премиер, докато в 12 часа не внесат мандата при президента нищо не е ясно, заяви сега в Русе народният представител от коалиция „БСП за България“ в 19-и МИР – Русе Иван Иванов. Той подчерта, че всички виждат в последните часове от снощи „какво извиване на ръце върви, какви пазарлъци за сметка на гражданите, така че развръзката предстои да стане ясна след половин час, буквално“.

„Ние заявихме нееднократно, че това управление трябва да приключи, защото то първо е вредно, второ ограбва българските граждани…Това е едно управление на тежки пазарлъци и компромиси, така че БСП няма никакви колебания ,че трябва да отидем на избори“, подчерта той.

Иван Иванов бе категоричен, че коалицията е готова за избори и още: „Този парламент е изчерпан!“

Русенският депутат изтъкна, че сред най – големите грешки на това управление са компромисите, които направиха двете коалиции спрямо своите политики и компромисите, направени спрямо избирателите, гласуването на неизпълним бюджет, хвърлянето на страната в хаос. Всичко досега е в противовес на желанието на ПП – ДБ да променят един порочен модел, а те са станали част от него.

Сподели: