Народният представител Калин Иванов: Продължаваме да се борим срещу корупцията и задкулисието!

Гордея се с колегите от Правна комисия в Народното събрание, които днес приключиха заседанието в 23:23 часа на 20.07.2022 г. И с приет на първо четене Антикорупционен закон, сподели днес народният представител от ПП „Продължаваме промяната“ в 19-и МИР – Русе Калин Иванов.

Това, приятели, е крачка напред към необходимата реформа на КПКОНПИ. Това е поредната крачка в борбата с корупцията по високите етажи на властта, която години наред ни лъже, ограбва и трови, добави депутатът.

Ще работим до последния ден! Никой от нас не се крие в кулоарите на Парламента, не правим опити да бутаме кворума,… работим усилено, ежедневно, в интерес на гражданите. Защото уважаваме избора ви, уважаваме институцията, в която работим, уважаваме и вярваме в КАУЗАТА България, заяви още Калин Иванов.

Продължаваме да се борим срещу корупцията и задкулисието! Защото България може да бъде богата и здрава държава – когато спрем корупцията, възвърнем доверието в институциите и възстановим справедливостта чрез независимост и безпристрастност на съдебната власт, категоричен бе Калин Иванов.

Сподели: