Народният представител Пламен Нунев: Това е новият културен център на Голямо Враново

Народният представител Пламен Нунев: Това е новият културен център на Голямо Враново

„Това е новият културен център на Голямо Враново. Радвам се да ви видя толкова много тази вечер, за да подкрепите това събитие“, каза в приветствието си тази вечер Пламен Нунев, който заедно с колегите си народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Светлана Ангелова и Андриан Райков присъства на откриването на обновеното читалище в село Голямо Враново /Община Сливо поле/. Събитието бе уважено от общински съветници, Валентин Атанасов – кмет на Община Сливо поле, заместникът му Михаил Чиликов, кметът на село Голямо Враново Тефик Байтар и други официални лица.

Пламен Нунев благодари за бързото и качествено изпълнение на строително – ремонтните дейности на фирмата – изпълнител, както и на домакина в лицето на директора на училището. Депутатът похвали активността на кмета Тефик Байтар, който постоянно настоява да се предвиждат средства и се реализират различни проекти в селото.

Догодина ще бъдат преасфалтирани поне 3 големи улици в Голямо Враново, добави по отношение на инфраструктурата Пламен Нунев.

Той пое ангажимент от името на ПП ГЕРБ да бъдат закупени нови носии на певческата група към читалището.

„Няма по – щастлив ден през тази 2018 година като този ден, тази вечер по повод откриването на читалището на Голямо Враново. Аз съм човек на действията и си спомням какво ви казах преди около 3 години там, на площада, при спирката, в присъствието на г-н Нунев и г-н Райков по време на нашата кампания. Едното от нещата, с които тогава се ангажирах пред вас, че ще трябва да стане и да направим, беше читалището в Голямо Враново. Изключително много съм горд, защото това вече е факт. С тази сграда, с това читалище, стандартът на населеното място Голямо Враново се качва с десет степени. Освен това, аз си мисля, че то ще бъде използвано по най – точния и по – най добрия начин от училището, от самодейните състави на читалището, ще стане място, където всички общоселски мероприятия ще се провеждат при една изключително добра атмосфера“, каза в обръщението си към множеството г-н Атанасов.

Той подчерта, че немалко е направено от началото на мандата за развитието на селото. През 2019 година предстоят още много хубави неща тук, като единият голям проект е водният, с който ще се подмени водоснабдителната система на Голямо Враново.

„Ръководството на общината е обърнато с лице към гражданите на Голямо Враново. Работим за вас с всички сили“, отбеляза в заключение кметът.

Сподели: