Народният представител Пламен Нунев връчи плакет по повод 50 години футбол в Община Сливо поле на кмета Валентин Атанасов

Време за прочитане: < 1 мин.

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев връчи днес почетен плакет от председателя на Българския футболен съюз Борислав Михайлов на кмета Валентин Атанасов по повод 50 години организиран футбол в град Сливо поле. Това стана в присъствието на колегата му Андриан Райков, Иван Шопов от Министерството на околната среда и водите, общински съветници, председателят на Областния съвет на Българския футболен съюз Димитър Димитров, кметове на кметства, ветерани – футболисти и много гости по време на откриването на нов терен за футбол в центъра на населеното място. То бе съпътствано с турнир на малки врати за деца за купата на кмета.

Г-н Нунев изрази своята благодарност към ръководството на общината за грижите, които полага за младите хора и създаването на привлекателни условия за спорт в региона чрез развиването на инфраструктура за практикуване на колективни и индивидуални спортове. Той изрази своята надежда, че подкрепата от общинския съвет и държавата в лицето на изпълнителната и законодателната власт ще продължи, за да продължат да се случват позитивни промени в общината.

Валентин Атанасов на свой ред благодари на своя екип и на ФК „Дунав“ – Сливо поле, БФС и депутатите, които продължават да насърчават най – популярния спорт в Русенска област. През тази година бе поставено началото на турнира за купата на кмета на Община Сливо поле, подчерта кметът, като целта е стимулиране изявата на таланта на местните момчета и момичета на терена. Днес стана ясно, че местната власт очаква помощ от БФС и за ремонт на градския стадион там. „За да може един ден Сливо поле в бъдеще да сбъдне мечтата на хората от общината отборът ни да бъде в по – горна футболна група“, добави в заключение Валентин Атанасов.

Сподели:

Още новини от деня