Народният представител Пламен Нунев откри традиционен турнир по хокей на трева в Бяла

Народният представител Пламен Нунев откри традиционен турнир по хокей на трева в Бяла

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев и председателят на Българската федерация по хокей на трева за деца до 14 –годишна възраст Йорг Шенк откриха турнир по хокей на трева, който се провежда днес на игрището с изкуствено покритие в град Бяла. Събитието носи името на Дулчо Нунев – баща на Пламен Нунев и Анелия Нунева, който е известен местен спортен деятел и основател на клуба по хокей на трева в Бяла. Турнирът е посветен на 26 години от поставяне началото на практикуването на този спорт в Бяла.

При откриването на турнира бяха поднесени венец и цветя пред паметната плоча на Дулчо Нунев в спортния комплекс. Паметта му бе почетена с едноминутно мълчание. Г-н Шенк получи в дар икона на Свети Георги от кмета на Община Бяла. Деца от НУ „Св. Св. Кирил и Методий“ изпълниха при откриването специален танц.

Събитието бе уважено от кмета на Община Бяла Димитър Славов, заместника му Евгени Димов, световноизвестната наша лекотлетка Анелия Нунева, Николай Марков – директор на турнира и др.

Сподели:

Още новини от деня