Народният представител Пламен Нунев награди част от победителите в традиционен турнир по хокей на трева в Бяла

Народният представител Пламен Нунев награди част от победителите в традиционен турнир по хокей на трева в Бяла

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев, председателят на Българската федерация по хокей на трева за деца до 14 –годишна възраст Йорг Шенк, световноизвестната наша лекоатлетка Анелия Нунева и др. връчиха наградите по време на завършилия днес турнир по хокей на трева, който се проведе на игрището с изкуствено покритие в град Бяла.

Златните медали и голяма купа получиха от Пламен Нунев малките таланти от „Дунав“ – Свищов – първи при надпреварата на децата до 12 години.

Кметът на Община Бяла Димитър Славов награди със сребърните медали и даде купата на капитана на „Евлоги Георгиев“.

Анелия Нунева удостои с купа и бронзовите медали състезателите от „Христо Ботев“.

Статуетка за най – добър вратар получи от доц. д-р Антонио Антонов Николай Пенчев от „Дунав“ – Свищов. 18 гола донесоха титлата „Голмайстор“ на Дейвид Радков от „Дунав“. Призът му бе връчен от доц д-р Николай Марков – зонален координатор за зона „Мизия“. Емилиян от отбора на „Евлоги Георгиев“ бе определен за най – полезен състезател.

Пламен Нунев връчи купата и медалите на вторите при момичетата и момчетата до 14 – годишна възраст – „Дунав“ – Свищов.

Тук „Локомотив“ зае първото място, следван от „Дунав“, „Евлоги Георгиев“ и „Христо Ботев“. За най – полезен състезател бе определен Дейвид Радков от „Дунав“. Голмайстор на турнира е Християн Василев от „Локомотив“ с 16 попадения в противниковата врата. Александър Гачовски от „Локомотив“ е най – добрият вратар в тази възрастова група.

Събитието носи името на Дулчо Нунев – баща на Пламен Нунев и Анелия Нунева, който е известен местен спортен деятел и основател на клуба по хокей на трева в Бяла. Турнирът е посветен на 26 години от поставяне началото на практикуването на този спорт в Бяла.

Сподели:

Още новини от деня