Народният представител Пламен Нунев откри турнир по тенис на маса в Сливо поле

Народният представител Пламен Нунев откри турнир по тенис на маса в Сливо поле

„Радвам се, че в Сливо поле поставяте началото на тази инициатива. Тя съвпада с финалния етап от Седмицата на спорта, организирана от Министерството на младежта и спорта„, каза народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев, който откри днес турнир по тенис на маса в град Сливо поле. То се провежда за първи път в зала в Сливо поле по инициатива на местната структура на Младежи ГЕРБ.

„Виждам, че условията тук са добри, но ще окажем подкрепа, за да станат те още по – добри“, отбеляза в обръщението си депутатът и конкретизира, че това ще стане с осигуряването на нужните спортни пособия.

„Добре е ръководството в лицето на кмета да осигури подходящо помещение. Зимата е хубав сезон за практикуване на този спорт на закрито“, завърши народният представител.

На официалното откриване на турнира присъстваха кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов, част от неговия екип, общински съветници от ГЕРБ и др.

Г-н Атанасов пое ангажимент да бъде осигурена зала, която да бъде оборудвана по подходящ начин и да се ползва при предварително утвърден график.

Близо 10 участници от града и общината се включиха в надпреварата, която ще продължи през целия ден.

Сподели: