Народният представител Пламен Нунев: Всички виждате, че нашия град се променя с всеки изминал ден благодарение на Димитър Славов и неговия екип

Всички виждате, че нашия град се променя с всеки изминал ден благодарение на Димитър Славов и неговия екип, каза тази вечер народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев, който присъства на отчета на кмета на Община Бяла Димитър Славов по повод 2 години от встъпването му в длъжност. Събитието се състоя в препълнения селон на читалището в центъра на град Бяла, като бе уважено от председателя на Общински съвет – Бяла Мариан Антонов общински съветници, кметове на кметства, други гости, стотици местни жители.

Искам да поздравя кмета и неговия екип за това, което те правят. Те дават максимума от себе си, посочи още в словото си депутатът и коментира, че резултатите са видими за всички хора посредством представените в нарочна презентация за изпълненото през първата половина от мандата в областта на инфраструктурата, културата, социалните услуги, спорта и пр.
Пламен Нунев открои един от най – важните приоритети за държавата, които ще се отразят върху живота на всички в региона – това е магистралата Русе – Бяла – Велико Търново, като в близките дни ще бъдат обществените обсъждания по доклада за ОВОС на пътя. През октомври и ноември 2018 година трябва да бъде избран изпълнителят на пътя. Същинските строителни дейности ще започнат при входа на Бяла в посока Русе. Тази магистрала ще даде нов живот на целия регион, подчерта г-н Нунев и изтъкна, че всички трябва да са единни, за да се случи този път, за чието изграждане има подкрепа от цялата парламентарна група на ПП ГЕРБ.
В края на обръщението си Пламен Нунев получи в знак на благодарност и за приноса си към развитието на Бяла и всички населени места икона на Свети Георги.
Отчетът на кмета Димитър Славов продължи близо 40 минути, като бяха откроени не само изпълнените ангажименти от предизборната програма, но и бъдещите задачи, предвидени за изпълнение през следващите 2 години. Сред тях е основно преасфалтиране на улици в града и във всяко село, създаване на кътове за отдих, детски площадки, планираното официално откриване на църквата „Свети Пантелеймон“ в квартал „Гара Бяла“ навръх храмовия празник през 2018 година и др.
Събитието завърши с моноспектакъл на Георги Мамалев.

Сподели: