Пламен Нунев приветства участниците в коледно тържество на Българска асоциация на пенсионерите в Русе

Народният представител Пламен Нунев приветства участниците в коледно тържество на Българска асоциация на пенсионерите в Русе

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев приветства този следобед близо 300 участници в коледно тържество, организирано от областната структура на сдружение „Българска асоциация на пенсионерите“ в Русе. Събитието бе уважено и от представители на Община Русе, а за доброто настроение се погрижиха младите таланти от Общински детски център за култура и изкуство в Русе.

“Древна истина е, че колелото на времето винаги се върти в една посока. Младостта си отива и идва зрелостта, есента на живота. Но тогава се вижда, че силите не са си отишли, а опита, мъдростта, познанието и най – вече таланта са в пълния си разцвет. Днес сме се събрали, за да докажете това за пореден път на сцената в Русе по повод настъпващите празници”, каза в приветственото си слово Пламен Нунев.

„Ежедневието на много от Вас е изпълнено с помощ за по-младите в семейството, в грижи за внуци и правнуци. И точно за това всички ние трябва да се поклоним и да Ви благодарим от все сърце – за силата, която ни давате, за спокойствието, което ни вдъхвате, за вярата Ви в нас и за надеждата, която не разрешавате да ни напусне“, пожела народният представител.

Пламен Нунев получи в дар от ръководството на асоциацията в лицето на областния и председател Петинка Митева погача, специален сувенир и коледна картичка.

Депутатът се запозна и с работата на пенсионерите в клубовете, като разгледа изложбата от ръчно изработени картички, гоблени, декоративни бутилки, пчелен мед и пр.

Сподели: