Народният представител Пламен Нунев награди най-добрата спортистка на училище „Майор Атанас Узунов“ – Русе за 2017 година

Народният представител Пламен Нунев награди най-добрата спортистка на училище „Майор Атанас Узунов“ – Русе за 2017 година

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев награди днес класираната на първо място в класацията на Спортно училище „Майор Атанас Узунов“ – Русе. Това е боксьорката Мелек Закифова, която събра 181 точки. Мелек е тазгодишната носителка на европейската титла в категория до 46 килограма при момичетата /до 16 г./ Треньор на младата наша надежда в бокса е Съби Събев.

„Винаги съм се отнасял със сериозност и отговорност към спорта, защото цялото ми семейство се е посветило на спорта“, подчерта в приветственото си слово Пламен Нунев.

„Радвам се, че ръководството на училището полага усилия да имаме шампиони, а моето лично желание е те да се умножават през следващата година“, пожела Пламен Нунев, който призова бъдещите талантливи попълнения в българския професионален спорт да бъдат здрави, трудолюбиви, упорити в преследването на целите си и да се съобразяват постоянно с наставленията на треньорите.

„Министерството на младежта и спорта, Община Русе и народните представители помагаме за развитието на спорта в региона винаги и по всякакъв начин“, добави депутатът по време на официалната церемония по награждаване на най – добрите 10 в учебното заведение за годината в присъствието на директора Борис Цветанов, именити български състезатели и треньори.

Сподели: