Пламен Нунев награди победителите в коледен турнир по футбол

Народният представител Пламен Нунев награди победителите в коледен турнир по футбол в Долна Студена

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев награди днес победителите в традиционен коледен турнир по футбол на малки врати. Купата, грамота, медали и предметни награди получиха футболистите на „Локо Гарата“. Втори са „Баварци“ , а трети остана тимът „Легендите“.

„ГЕРБ ще продължи да подпомага организирането на такива спортни прояви. Подкрепата на Община Ценово за спорта като цяло е видима през цялата година и личи не само в наградите днес“, каза народният представител Пламен Нунев, който пожела светли празници на участници и присъстващи зрители и по – добра нова 2018 година.

Пластиката за най – добър вратар заслужи Илиян Илиев, за най – добър голмайстор – Ивайло Иванов, а за най – полезен играч бе определен Георги Върбанов.

Награди връчи още кметът на Долна Студена Николай Николов в присъствието на председателя на Общински съвет – Ценово и общински ръководител на ГЕРБ Галина Георгиева и кмета на Община Ценово д-р Петър Петров.

Две мрежи за врати и означителни знамена за игрищата подари на кмета Николов Димитър Димитров – председател на Областния съвет на БФС, който бе главен съдия по време на турнира.

Общо десет отбора мериха сили на терена с изкуствено покритие в село Долна Студена /Община Ценово/.

Организатори на събитието бяха кметство Долна Студена съвместно с общинската структура на ГЕРБ в Ценово.

Сподели: