Народният представител Светлана Ангелова откри нов център за обучение, тренировки и забавление в Русе

Народният представител Светлана Ангелова откри нов център за обучение, тренировки и забавление в Русе

„Създаването на едно ново средище за социално общуване в този най – голям квартал на Русе е предпоставка за привличането на стотици нови хора. Всичко тук е благодарение на вас – хората от екипа на г-н Ненов. В продължение на години вие работите активно и всеотдайно с деца, младежи и възрастни, напътствани от достойния, знаещ и можещ Цветелин Ненов. Защото много са възможностите, които Русе дава, но малко са способните личности, които могат да имат този ентусиазъм и да правят всичко, водени само от обществения интерес“, каза тази вечер народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Светлана Ангелова, която бе специален гост при откриването на новия център за танцово обучение, тренировки и забавления в Русе.

Центърът е създаден от сдружение „Фламинго“ и се намира в кв. „Дружба 1“ /в сградата на „Солидарност“/.

„За вас тези зали са една сбъдната мечта, а за всички останали тук – едно модерно място за спорт и забавление, което отговаря на всички нови изисквания и стандарти“, добави тя и посочи, че това привлекателно място ще бъде отправна точка в подготовката за участие в големи културни и спортни събития, които ще се случват по инициатива на „Фламинго“ или в партньорство с други организации.

Създаването на едно ново средище за социално общуване в този най – голям квартал на Русе е предпоставка за привличането на стотици нови хора, отбеляза още в словото си г-жа Ангелова и изрази подкрепа за бъдещите инициативи на сдружението. Това стана по време на ефектна церемония на открито в присъствието на множество русенци. Отец Кирил Синев отслужи молебен за благополучие, а празненството, което съвпадна с 20 – годишния юбилей на сдружението впоследствие се пренесе в залите.

Сподели:

Още новини от деня