Народният представител Светлана Ангелова в Ново село: Искаме да ви помагаме, винаги когато имате нужда

Народният представител Светлана Ангелова в Ново село: Искаме да ви помагаме, винаги когато имате нужда

„Вие, хората от третата възраст, заслужавате ние да се грижим непрестанно за вас. Искаме да ви помагаме, винаги когато имате нужда. Заслужавате да имате достойни старини, а това става именно в тези уютни клубове в селата“, каза днес народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Светлана Ангелова при срещата си с възрастните хора от Ново село, която се проведе в обновения пенсионерски клуб „Вяра“ в центъра на населеното място на Община Русе.

Г-жа Ангелова изрази задоволството си от добрата работа на местната и законодателната власт през годините, като обърна специално внимание на стореното за възрастните хора в сферата на социалните услуги.

Ремонтът бе осъществен през тази година не само със средства на кметството, но и с подкрепата на ГЕРБ в лицето на областния координатор на партията и народен представител Пламен Нунев и г-жа Ангелова. Съдействие с финансови средства оказаха и местни земеделски кооперации.

Днес бяха връчени и 7 нови маси, предоставени от ГЕРБ – Русе за нуждите на десетките пенсионери в Ново село. Те допълват новите столове и настилка, предадени преди няколко месеца.

Събитието се състоя с участието на кмета Мариела Йорданова и председателя на Сдружение „Българска асоциация на пенсионерите“ – Област Русе Петинка Митева, която помага активно при организирането и провеждането на културни чествания и участия в национални и регионални фолклорни форуми.

„Да сте живи и здрави и да му се радвате още дълги години“, заяви на свой ред г-жа Йорданова, като се зарече да бъде насреща винаги при нужда. Хората от третата възраст споделиха своята радост и благодарност към жеста. Те споделиха желанието си да продължат достойно да представят населеното място със своите певчески и танцови умения по време на фолклорни конкурси и фестивали в България.

Сподели: