Народният представител Светлана Ангелова поздрави жителите на Батишница по повод Коледа и Нова година

Народният представител Светлана Ангелова поздрави жителите на Батишница по повод Коледа и Нова година

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Светлана Ангелова поздрави жителите на Батишница по повод Коледа и Нова година. Това стана по време на голям традиционен концерт, който се състоя днес по обед в салона на Народно читалище „Пробуда 1927“ в населеното място на Община Две могили. Празненството, което пресъздаде български коледни обичаи, бе уважено от кмета на Община Две могили Божидар Борисов, кмета на Батишница Недко Христов и други гости.

Народният представител поздрави присъстващите с думите: „Днес, в очакване на благодатния огън на Рождество Христово, нека сърцата ни се изпълват с топлота и обич, с благодарност и уважение. Защото Коледа е надежда и обещание за щастие и добри дела.

В  навечерието на Новата година приемете моите сърдечни пожелания за здраве и късмет във всеки дом, за благополучие и успехи във всяко ваше начинание. Нека има искреност и взаимност в семейството, между приятелите, в обществото“, заяви тя и пожела с добра воля, здрав разум и общи усилия да се подобри живота в общината.

В края на събитието г-жа Ангелова връчи специални подаръци на участвалите деца, като ги насърчи и в бъдеще да поддържат жив българския дух, като пазят фолклорните традиции в региона.

Сподели:

Още новини от деня