Народният представител Светлана Ангелова и министърът на труда и социалната политика Бисер Петков ще открият обновената детска градина в Баниска

Заместник – председателят на комисията по труда, социалната и демографската политика и народен представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Светлана Ангелова и министърът на труда и социалната политика Бисер Петков ще открият утре /17 септември 2019 година/ обновената детска градина „Първи юни“ в село Баниска /Община Две могили/. Събитието ще се състои в двора на детската градина от 10.30 часа. На него ще присъстват общински съветници, кметът на Община Две могили Божидар Борисов, представители на общинска администрация, кметът на Баниска Ангелина Начева и др.

Преди около 5 месеца започна ремонтът на детската градина. Проектът е на обща стойност  148 738 лв. , от които 50 541 лв. се отпускат по програма “Красива България” на Министерството на труда и социалната политика, а останалите 98 197 лв. са общинско съфинансиране. Ремонтът включваше подмяна на дограма , монтаж на нови осветителни тела , ремонт на санитарен възел, ремонт на занималните и пр.

Сподели: