Народният представител Светлана Ангелова: Приемете моите сърдечни поздрави по повод светлия християнски празник Гергьовден !

Народният представител Светлана Ангелова: Честит Ден на Европа!

Вече 13 години България е част от голямото европейско семейство и промяната в резултат от членството на страната ни в Европейския съюз е видима за всички.

Европа не е виртуална, а реално помага на хората и подобрява благосъстоянието им. Това става с осъществяването на всеки един от хилядите проекти с финансиране от ЕС. Примерите в това отношение в нашия регион са много, а очакванията ни са още по – големи за следващия програмен период.

Не са леки изпитанията, на които Обединена Европа е била подложена през десетилетията! Така е и през последните месеци с пандемията, предизвикана от COVID 19. Благодарение на ежедневната проява на европейска солидарност и взаимопомощ съм убедена, че обединени ще преодолеем това голямо предизвикателство за всеки един от нас, споделя днес във фейсбук народният представител Светлана Ангелова, като отправя специален поздрав до всички жители на Русенска област по повод Деня на Европа.

Сподели:

Още новини от деня