Народният представител Светлана Ангелова поздрави кмета на Община Две могили по повод рожденния му ден

Народният представител Светлана Ангелова поздрави кмета на Община Две могили по повод рожденния му ден

Днес, в качеството си на народен представител и общински ръководител на ПП ГЕРБ, Светлана Ангелова изказа своето признание и благодарност на кмета на Община Две могили по повод неговия рожден ден. Тя даде висока оценка на неговия отговорен труд и постоянни ползотворни усилия при управлението на тази важна за Русенска област община. Благодарение на екипа, с който г-н Борисов работи в Община Две могили през последните години, се завършиха важни проекти. Примерите са много – проектът за рекултивация на бившето депо за отпадъци, основно обновяване на детски градини, ремонти на училища, изграждане на зони за отдих.
Сега продължава активната работа по ремонта на уличната и общинска пътна мрежа. Създават се нови услуги в сферата на здравеопазването и се засилва грижата за хората от третата възраст чрез разширяване на социалния патронаж. Немалко се прави и за всички т. нар. малки населени места от общината.

Светлана Ангелова смята, че въпреки трудностите той ежедневно налага високи стандарти и прилага добри управленски практики във всички сфери. Тя оценява високо действията му за правилно и точно прилагане на разнообразната нормативна база, както и активната дейност за предпазване и ограничаване последиците от проблемите, натрупани в Две могили. Народният представител счита, че има още много какво да се направи за Общината и подобряване стандарта на живот нейните хиляди жители, поради което разчита на неговите способности и в бъдеще.

Сподели:

Още новини от деня