Народният представител Светлана Ангелова: Приемете моите сърдечни поздрави по повод светлия християнски празник Гергьовден !

Народният представител Светлана Ангелова: Налага се законодателството в защита на най-уязвимите групи от обществото да бъде обединено

Време за прочитане: < 1 мин.

Налага се законодателството в защита на най-уязвимите групи от обществото да бъде обединено. Това каза зам.-председателят на Комисията по социална политика и депутат от ГЕРБ Светлана Ангелова по време на разискванията с министъра на труда и социалната политика относно фрагментирано законодателство в социалната политика, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

Тя припомни, че не народни представители са изготвили проекта на Закона за социалните услуги. „Този проект на Закон за социалните услуги, който се работи от няколко години от работна група е дело на експерти от страна на различни ведомство под ръководството на Министерство на труда и социалната политика. Защо не е факт 2016 г.? Много добре знаете, че предсрочно се прекрати мандата на 43-ото Народно събрание през месец януари 2017 г.“, каза още Ангелова.

Според нея дебатът за фрагментираното законодателство в сферата на социалната политика е навременен.

Повече по темата тук

Сподели:

Още новини от деня