Народният представител Светлана Ангелова: Приемете моите сърдечни поздрави по повод светлия християнски празник Гергьовден !

Народният представител Светлана Ангелова: Благодаря на българските полицаи и жандармеристи за адекватните и професионални действия по време на вчерашните протести

Време за прочитане: < 1 мин.

„Благодаря на българските полицаи и жандармеристи за адекватните и професионални действия по време на вчерашните протести пред Народното събрание и в цялата страна“, заяви днес народният представител Светлана Ангелова.

„Благодарение на вашата толерантност и непоколебимост, въпреки провокациите от определени групи, не се стигна до сериозни сблъсъци с гражданите“, обърна се г-жа Ангелова към служителите на реда.

„Съчувствам на ранените при изпълнение на служебните си задължения десетки служители на реда! Те не заслужават това отношение и атаки, ако протестът наистина е демократичен и мирен“, подчерта тя, като призова всички граждани да спазват законите, когато изразяват и отстояват позициите си, както и да уважават институциите в Република България.

Сподели:

Още новини от деня