Народният представител Светлана Ангелова посети село Батишница

Народният представител Светлана Ангелова посети село Батишница

„С удоволствие разговарях по редица въпроси, засягащи местната общност, с предприемчивия кмет на кметство Батишница Недко Христов. Той ме посрещна заедно с кмета на Община Две могили Божидар Борисов в новото здание на кметството, където се помещава от 3 месеца пощата, здравната служба и архива“, споделя днес народният представител от 19-и МИР – Русе Светлана Ангелова.

„Бях много приятно изненадана от модерните условия за работа след осъществения основен ремонт благодарение на спечелен проект по „Красива България“, подчерта тя.

Само преди 3 месеца завърши пълното преустройство на бившия здравен дом и променено предназначението на втория етаж в кметство в село Батишница. Стойността на проекта бе като 165 929 лева, като близо 66 % е дяловото участие на Община Две могили.

Кметът Божидар Борисов ме увери, че ще продължи активната работа на Община Две могили по подобряване на инфраструктурата в населеното място, като се ремонтират улици и се помисли за рационалното използване сградата на бившето училище в центъра на селото. Изразих благодарността си за подкрепата, която оказва Министерството на труда и социалната политика в лицето на министър Деница Сачева и заместник – министър Лазар Лазаров по отношение развитието на социалните услуги и грижата за добруването на жителите от Община Две могили посредством осъществяването на значими за тях проекти“, подчерта г-жа Ангелова.

Сподели: